VEM ÄR JAG

Jag heter Karina Tyglare och är utbildad sjuksköterska, läst kinesisk medicin och utbildat mig till hårmineralanalysterapeut. Bor på landet utanför Nynäshamn med min make och tre barn.


BÖRJADE MED EN FALLOLYCKA

Min långa smärtsamma resa började 2001 efter en fallolycka. Med symtom som expressiv afasi, svår huvudvärk, ryggvärk och svåra muskelsmärtor kunde jag knappt gå ordentligt eller arbeta på flera år.

Efter många undersökningar och prover skickades jag till smärtkliniken, vilket bara resulterade i nya smärtstillande och att jag skulle lära mig hantera smärtan.

Men mitt mål var inte att bara att hantera smärtan, jag ville bli av med smärtan och sjukdomskänslan utan värktabletter eller åtminstone bli bättre. När jag insåg att sjukvården inte kunde göra mer började jag leta efter alternativa vägar.


ALTERNATIVA VÄGAR BLEV VÄGEN TILLBAKA

Då jag efter många års haltande med muskelbesvär som följd utvecklade jag muskelreumatism och började med cortisonbehandling. Man hittade även twarbakterier som behandlades med antibiotika. Min sjukdomskänsla ökade fick inga råd som hjälpte i denna situation. Genom att läsa kinesisk medicin började min resa tillbaka,  jag blev också  rekommenderad att göra en hårmineralanalys och på fyra veckor vände livet ordentligt. Afasin försvann blev klarare i huvudet och kunde gå mycket bättre. Tillsammans med rätt läkare och kiropraktor har jag nu kommit så långt att jag inte har någon sjukdomskänsla kvar och är inte helt smärtfri men det går att leva ett bra liv med det jag har kvar. Tyvärr var jag tvungen att byta knäleder efter år av haltande.

Idag har jag utbildat mig inom de områden som fungerat för mig inom den alternativa vården. I kombination med den traditionella vården och det alternativa hittade jag vägen tillbaka.


VILL HJÄLPA OCH GUIDA ANDRA

Numera använder jag mina erfarenheter och utbildningar i arbetet, som sjuksöterska och som patient, där mina utbildningar inom traditionella vården och inom alternativabehandlingar är till stor hjälp i mitt arbete.

Jag vägleder idag andra inom( viss) psykisk och fysisk ohälsa. Genom att titta på varje kunds individuella problematik hjälper jag er att finna rätt behandling eller i de fall jag inte kan utföra behandling som passar er. Vägleder jag er till andra som är duktiga och välutbildade inom olika områden.

 
karina-runt-foto-400.png
 

Läs gärna mer om mina behandlingar och du är varmt välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på hur jag kan hjälpa dig.