Cart 0

BEHANDLINGAR


För att snabbt påbörja en livsförändring krävs ett holistiskt synsätt.

Genom att titta på varje persons individuella problematik

hittar vi rätt behandling för dig.

behandlingar-himmel-overaly.jpg
 

HUR GÅR DET TILL?

Genom samtal ringar vi in problemet för att välja rätt behandling. Ibland kan det räcka med relativt enkla förändringar i livsstilen och ibland behövs mer genomgripande undersökningar och analyser för att göra rätt förändring. I de fall jag inte kan utföra behandlingar som passar er, vägleder jag er till andra som är duktiga och välutbildade inom olika områden.


VAD KAN JAG FÅ HJÄLP MED?

Olika typer av smärtor. Jag behandlar även stress, där jag använder mig av ett kognitivt stresshanteringsarbete, men även en kombination av andra behandlingar som mindfulness, qigong, akupressur. Du kan också söka hjälp för trötthet, inflammationer, diffus sjukdomskänsla, autoimmuna sjukdomar och även viss psykiskt ohälsa såsom t.e.x. depression, ångest och oro.


KONSULTATION

60 MINUTER 700 KR

Vi samlar en bild av din situation och gör en behandlingsplan speciellt framtagen utifrån din hälsa och dina förutsättningar.


HÅRMINERALANALYS - HMA

INGÅR UPPFÖLJNINGSMÖTEN À 30 MINUTER  2100 KR

Resultatet av en HMA ger en bild av kroppens inre miljö. Den visar näringsstatusen i kroppen, obalanser, metabolism, hormonbalansen och eventuella tungmetaller. Genom att påvisa din status får du därmend veta orsaken till de flesta av dina besvär och vad du kan göra för att stärka kroppen och din hälsa. Den ger även information om vilken mat du bör undvika eller tillföra.

Du kan ha t.e.x. näringsbrist trots att du äter näringsriktig kost, eller vara överkänslig mot mat och även ha en överväxt av skadliga tarmbakterier. Att tillföra kosttillskott utan att veta hur din inre hälsa/balans 
ser ut, kan göra att du skapar fler och djupare obalanser.


EN HMA PÅVISAR:

  • din hormonbalans

  • sköldkörtelfunktion

  • binjurefunktion

  • brister eller överskott på mineraler och om det finns tungmetaller
     

Provet skickas till ett stort forskningslab i Dallas. För mer information läs på Nutritechs hemsida

FÖDOÄMNESINTOLERANS

TEST FRÅN 3200 KR

Födoämnesintoleranstestet visar exakt vilken mat du reagerar på och därmed vad du bör undvika. Symtomen kan uppträda en vecka senare efter att du ätit. Det är därför svårt att utan test avgöra vad du reagerar på. Testet kan även påvisa om du har en läckande tarm, som orsakar näringsbrist.

 

AKUPRESSUR

80 MINUTER 700 KR

Akupressur är en japansk tryckmetod med kinesisk medicinskt förhållningssätt. Man arbetar med kroppens energiflöden via så kallade akupunkter. En slags slussvakt för att reglera flödena i kroppen för att skapa balans. Akupressur har visats sig vara en mycket effektiv behandlingsmetod mot smärta och stress.

 

karina-runt-foto-400.png

Varmt välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på hur jag kan hjälpa dig!